• ← Назад към център за поверителност

  Събиране на информация

  Ние събираме информация от теб, когато се регистрираш в нашия сайт, запишеш се за услугата “получаване на съобщения по имейл”, когато се вписваш в акаунта си и/или се отписваш. Събираната информация може да включва: име, имейл адрес, пол, телефонен номер, гео-локация, дата на раждане.

  Освен това, автоматично приемаме и записваме информация от компютъра и браузъра ти, включително IP адрес и коя страница си поискал/а да се зареди.
  Можем също така да наблюдаваме определена информация за теб, когато посещаваш и взаимодействаш с някоя от нашите услуги. Тази информация включва функциите, които използваш; връзките, върху които кликваш; често използвани термини за търсене; и как взаимодействаш с другите на услуги.

  Допълнителна информация, която ние може да получим е също така и всякакво съдържание, което се публикува посредством Parfumi.mall24.bg. Това може да включва мнения, ревюта и препоръки, споделяния в социалните мрежи или отговори в анкетни форми, които се намират на Parfumi.mall24.bg.

  Прозрачност и целесъобразност на личните данни, които използва Parfumi.mall24.bg

  Parfumi.mall24.bg предоставя публична услуга, достъпна за всеки. Всичко, което предоставяме на нашата аудитория е с цел да увеличим ползата за всеки един потребител на нашия уеб сайт.

  По-персонализирана услуга от Parfumi.mall24.bg

  Колкото повече знаем за теб, толкова по-конкретно и персонално, според нас, преживяване ще получаваш ти, сърфирайки на нашия уеб сайт.
  Това включва:

  • Достъп до препоръчано за теб съдържание;
  • Достъп до съдържание според местоположението ти;
  • Уверение, че получаваш съдържание подходящо за твоята възраст.

  Какво включва нашето обещание за поверителност?

  Нашето обещание за поверителност обхваща всичко за получаването, обработването и съхранението на личните ти данни.
  Прозрачност – ние винаги обясняваме каква информация изискваме и съхраняваме. Ние събираме и обработваме данни само и единсвтено с цел да:

  1. Да предоставим по-добра услуга;
  2. Да увеличим полезността от използването на нашите услуги;
  3. Да подсигурим отговорностите ни в полза на потребителските нужди.

  Избор – от теб зависи как ще използваш предоставените от нас услуги. Ти можеш да изитриеш всички данни за теб по всяко време.

  Доверие – т.к. Доверието ти е важно за нас, ние съхраняваме твоите данни стриктно и сигурно. Също така не предоставяме данни на непроверени партньори или външни източници.

  За какво използваме твоите лични данни?

  Как използваме информацията, която събираме, зависи отчасти от това кои услуги използваш, как ги използваш и какви са предпочитанията, които си споделил с нас.

  По-долу са конкретните цели, за които използваме информацията, която събираме.

  За научноизследователска и развойна дейност: Ние винаги търсим начини да направим нашите услуги по-умни, по-бързи, по-сигурни, интегрирани и полезни за всеки наш потребител. Ние използваме колективни методи за това как хората използват нашите услуги, посредстовом нашия уебсайт, за да отстраняваме неизправностите и да идентифицираме тенденциите, употребата, моделите на дейност и областите за разширяване и подобряване на услугите. Ние, също така, тестваме и анализираме някои нови функции с някои потребители, преди да стартираме функцията за всички потребители.

  Услугата “известие по имейл” – представлява персонализирани известия на твоя личен имейл за най-новите промоционални продукти.
  Данните, които събираме са: имена, електронна поща, пол, град. Посочените данни се събират с цел предоставянето на персонализирана услуга. Това включва:

  • Известие по имейл за нови налични промоционални продукти;
  • Известие по имейл за нови промоционални оферти от конретни брандове;
  • Известие по имейл относно промени във функционалностите, услугите и условията за ползване на Parfumi.mall24.bg
  • Персонализиране на услугата според твоите конкретни предпочитания

  Услугата “Създаване на профил”: в тази форма се записват имена, електронна поща, пол, град. Допълнителна информация, която бихме могли да съхраняваме е: телефонен номер, адрес и дата на раждане.

  Посочените данни се събират с цел предоставянето на персонализирана и полезна за всеки потребител услуга.
  Ние може да използваме данните за известие по имейл относно промени във функционалностите, услугите и условията за ползване на Parfumi.mall24.bg
  Компанията може да използва телефонния номер за предоставянето на персонални оферти и друго подхоящи според нас специални предложения, както и като директен източник за въпроси с цел подобряване на предоставяната услуга.
  Parfumi.mall24.bg не предоставя данните използвани от “Клиентски профил” на 3ти страни под никаква цялостна и конкретна форма.

  Регистрация и оторизиране на профил чрез Facebook акаунт, в който потребителите се съгласяват Parfumi.mall24.bg да получи достъп до информацията, спомената по-горе. Разликата със създаването на регулярен профил е, че не е нужно въвеждането на имейл, име и парола.

  Също така имаш възможност да добавиш снимка в потребителския профил и други подробности към информацията, до която ние имаме достъп като предпочитани продукти. Ние следим твоите предпочитания в допълнителните настройки в услугата “Потребителски профил” с цел да ти предоставим най-полезната услуга, която да персонализираме точно за теб и твоите нужди.

  Важни условия при създаването на профил в Parfumi.mall24.bg са:
  Личният профил не може да се прехвърля на трети лица. Използването на няколко профила от едно и също лице е забранено и съответно срещу правилата на Parfumi.mall24.bg. С регистрирането си в Parfumi.mall24.bg потребителите имат възможност да се запишат да получават промоционален бюлетин с продукти на промоционални цени.

  Реклама и ангажираност на потребителите с нашите услуги: Ние може да използваме твоите данни за контакт и информацията как използваш нашия уебсайт, за да изпращаме промоционални съобщения, които могат да бъдат от особен интерес. Това включва:съобщения по имейл, реклами на Parfumi.mall24.bg и/или на уебсайтове на други компании и приложения, както и на платформи като Facebook и Google. Тези съобщения са насочени към стимулиране на ангажираността и увеличаване на ползите, които получавате от услугите на нашия уебсайт, включително информация за нови функции, заявки за анкети, бюлетини и събития, за които смятаме, че ти може да се заинтересуваш. Също, така осъществяваме комуникация относно: нови оферти за продукти, промоции и конкурси. Можеш да контролираш получаването на тези съобщения, както е описано в условията на всяка комуникация.

  Колко дълго съхраняваме посочените данни?

  Обикновено ние пазим данните, които са посочени в тези форми толкова дълго, колкото потребител желае да ползва услугата.
  Ако в период от 5 години, нямаме информация за вход в клиентски профил или отваряне на регулярен имейл, ние може да считаме, че ти вече не се интересуваш от предоставените услуги и да изтрием данните ти от нашите бази с данни.
  Как събираме всички лични данни?

  Събирането на личните данни обикновено става чрез уеб базирани форми, разположени на Parfumi.mall24.bg. За някои от услугите се изисква допълнително потвърждение чрез имейл.

  Parfumi.mall24.bg не носи отговорност за данни, попълнени извън уебсайта, свързани по какъвто и да е начин с компанията.

  Как съхраняваме твоите данни?

  Предприели сме технически и организационни действия, за да защитим твоите данни от загуба, манипулация или неупълномощен достъп. Постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие с напредъка и развитието на технологиите. Цялата информация се изпраща в криптирана форма, използвайки SSL.
  Parfumi.mall24.bg използва за съхранение само сървъри, които са сертифицарани по стандарти за съхранение на лични данни. Сървърите са локализирани в България.
  Parfumi.mall24.bg не разполага с физически записи на лични данни. Процесите по пренос на данни от една платформа в друга са изцяло автоматизирани. Никакви лични данни не се изпращат чрез физически източници.
  Всяко лице, имащо достъп до лични данни е законово задължено да пази поверителност и да носи пряка отговорност за достъпните му по смисъла на закона за лични данни.

  Каквито и предпазни мерки, предназначени да защитят личните данни на потребителите да бъдат осъществени, няма система за сигурност, която не може да бъде преодоляна. Поради присъщата природа на Интернет, не можем да гарантираме, че данните, предоставени и съхранявани онлайн са абсолютно и безусловно защитени от злонамерени атаки.

  Parfumi.mall24.bg поема отговорност само за вреди, причинени:

  Умишлено или поради груба небрежност от страна на Parfumi.mall24.bg или неговите оторизирани представители. Ако има подозрение за нарушение на Общите условия на промоцията, Parfumi.mall24.bg не носи отговорност за невъзможността да предприеме каквото и да е действие, освен ако нарушението не може да бъде доказано.

  Как мога да видя какви лични данни се съхраняват за мен?

  По всяко време всеки потребител има право да поиска информация какви данни съхраняваме. Ако данните са неточни, непълни или несъществени, можеш да поискаш да бъдат коригирани или премахнати. Не можем да премахнем данни, когато законът изисква да се съхранява информацията, напр. счетоводни правила или когато има и други легитимни основания за съхраняване на данните, например неуредени дългове. Може да оттеглиш по всяко време съгласието си да използваме данните ти за маркетингови цели.
  Може да се свържеш с нас, като изпратиш имейл на office@mall24.bg
  Ще получиш отговор от нас в рамките на 2 седмици.

  Споделяне на лични данни с трети страни?

  Нашата компания предполага използването на лични данни в рамките на организацията, с изключение на случаи, в които се наложи споделянето на информация.

  За такива случаи се взимат предвид следните обстоятелства:

  • Потребител ни помоли или ни даде разрешение;
  • Споделянето на консолидирана информация с трети страни, които ни помагат да работим, предоставяме, подобряваме, интегрираме, персонализираме, поддържаме и монетизираме нашите услуги;
  • При съгласие за получаването на маркетингови имейли и персонализирани услуги, за да ти покажем релевантни съобщения,  предложения от уеб сайта или информиращи материали посредством социални мрежи;
  • В случай, че настъпи законово изискване или ако сметнем при необходимост, в случай на защита на собствените си права.

  Връзки към сайтове на трети страни: Parfumi.mall24.bg може да включва връзки, които насочват към други уебсайтове или услуги, чиито практики за поверителност може да се различават от нашите. Ако предоставяш информация на някой от тези сайтове на трети страни, данните се управляват от техните правила за поверителност, а не от нашите. Препоръчваме, внимателно да се разглежда декларацията за поверителност на всеки уебсайт, който посещаваш.

  Как мога да прекратя достъпа до личните ми данни?

  Всеки потребител може лесно да изтрие акаунта си във Parfumi.mall24.bg, а също и да прекрати получаването на маркетингови и други материали от този тип.
  Изтриването на потребителски профил става след изпращане на заявление тук.

  В случай на изтриване на личния профил, губиш информацията в профила си, всички налични предпочитания и всякаква допълнителна информация, която си предоставил.

  Прекратяване на маркетингови съобщения става чрез избиране на бутон “отпиши ме” в някой имейл и потвърждение в системата на Parfumi.mall24.bg.

  Всеки потребител, предоставил съгласие относно използването на личните му данни, може да упражни правото си да бъде забравен във всеки един момент. Тази опция заличава всички лични данни по смисъла на тази политика за поверителност.
  Опция “Забрави ме” е достъпна в центъра за поверителност.

  Прекратяване на взаимоотношенията с Parfumi.mall24.bg

  Всеки потребител може да пректрати отношенията си с Parfumi.mall24.bg по всяко време, като закрие профила си. В случай на изтриване на личния профил, потребителят губи информацията в профила си.

   

  Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам.