• Настоящите “Общи условия” уреждат взаимоотношенията между “parfumi.mall24.bg” (наричан по-долу  mall24.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн mall24.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на mall24.bg (с изключение на линка към настоящите “Общи условия”) се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези “Общи условия”.


  РЕГИСТРАЦИЯ

  Можете да поръчате от Mall24.bg като регистриран потребител.

  За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката, ако това е необходимо. С натискането на бутона “Поръчай”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите условия.

  ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

  Личните данни които предоставяте на Mall24.bg ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът за който можете да отмените по всяко време). Mall24.bg Ви гарантира че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или изпозлвани за цели различни от гореупоменатите.

  ПОРЪЧКА

  Можете да поръчате от Mall24.bg 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.
  Правилно попълнената и изпратена чрез mall24.bg или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за покупка с продаващата страна, при което купувачат е обвързан от период на 21 дни от изпращането на поръчката да сключи договор с продаващата страна.
  Самият договор за покупка е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя.

  Продуктите, закупени на сайта mall24.bg, не са предназначени за последваща продажба.

  ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

  Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка. Всички артикули са с предварително начислено ДДС.

  ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

  Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

  1. Един или повече от поръчаните артикули не е на лице; при такива обстоятелства представител на Mall24.bg ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;
  2. Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;
  3. Погрешен телефон за връзка с клиента.

  В случай на проблеми при доставката по вина на Mall24.bg, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай че той е отговорен за възникването им.

  МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

  1. Наложен платеж (при получаване на стокота) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

  ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

  Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

  СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

  За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка.

  ГАРАНЦИЯ

  Гаранцията започва да тече от датата на получаване на стоката от потребителя. Продуктите имат 24 месечен гаранционен срок. Продавачът е отговорен за всички дефекти на продуктите при получаването на стоката или при появяването им по време на гаранционния период. Това не се однася за дефекти, причинени от грубо боравене или механични повреди.
  Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения във връзка с конкретна заявка договор в срок от 7 работни дни, считано от датата на сключване на договора или датата на получаване на стоката при условията на чл. 55 от Закона за защита на потребителите.
  Mall24.bg трябва да бъде иноформиран за решението за отказ по електронната поща на адрес: office@mall24.bg

  Ползване на намаления и купони

  Всяко намаление или купон може да бъде използвано само веднъж, освен ако изрично не е посочено друго. В случай на многократно използване, търговецът има право да откаже да признае намалението.

  В случай, че стойността на ваучъра за подарък или купона за отстъпка е по-висока от стойността на поръчката, разликата не се прехвърля на нов ваучър и неизчерпаната сума не се връща обратно.

  Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам.