• orange1

  Отложено плащане ‘Плати после’

  ‘Плати после’ е услуга, предназначена за тези клиенти, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента.
  Този метод дава възможност на клиентите да отложат плащането на своята поръчка с 15 календарни дни след получаване на стоката без никакво оскъпяване.
  При одобрение от ‘Плати После’, клиентът НЕ заплаща поръчката си на куриера при доставка, а разполага с 15 календарни дни да върне сумата с 0 лв. оскъпяване.

  Ако сте пълнолетни, с доказани доходи, добра кредитна история и поръчката Ви е на стойност от 50 – 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернатива за Вас.

  Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

  1) Избирате продукта, който желаете да поръчате и го добавяте в кошницата.

  2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона ‘Поръчай’.

  3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона ‘Завърши поръчката’.

  4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

  5) След като получите заявената от Вас стока, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване. Плащане може да направите по някои от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay

  Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам.